QoC Login

Privacy Policy

DECLARATION OF CONFIDENTIALITY
Information on the Processing of Personal Data
 We reassure you that for Info Quest Technologies S.A, a member of Quest Group of Companies, protection of our customers’ personal data and privacy is of paramount importance. For that reason, we are taking all necessary measures to protect the personal data we process and to ensure that its processing is always in compliance with the obligations as set by the legal framework, both by the Company as well as by the third parties that process personal data on behalf of the Company.
What is GDPR?
The General Data Protection Regulation (GDPR) is the new regulatory framework of the European Union (EU) on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data. The purpose of the law is to enforce a framework around the processing of personal data to protect the rights and freedoms of natural persons, and, in particular, the right to the protection of personal data.
Head of Processing – Data Protection Officer (DPO)
Info Quest Technologies S.A, having its registered seat in Kallithea, at 25 Al. Pantou Str, Postal Code 17671, TIN 094173630, email: info@info.quest.gr, tel: 211 9994000, website: www.infoquest.gr as well as www.questoncloud.com, as duly represented, informs that, for the purposes of its business activities, processes the personal data of its clients & associates in accordance with applicable national law and European Regulation 2016/679 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data (General Data Protection Regulation, hereinafter referred to as the “Regulation”), as such is in force as of May 25, 2018.
For any issue related to the processing of personal data, please contact the Department of Personal Data Protection at the email dataprotection@questoncloud.com If you would like to contact the Data Protection Officer (DPO) at the email: dpo@info.quest.gr, telephone: 211 9994480.
 What personal data categories do we process?
We process the personal data you provide us with, your full name, email, mobile phone landline number, company, your role/title, business Type, VAT Number, Tax office, which we only process under a legitimate interest grounds.
 Which are legitimate grounds for processing your personal data?
Legitimate grounds for processing your personal data are:
(a) the provision of services assigned to our Company for example, information about our activities, therefore, within this context, fulfilment of our contractual obligations,
(b) the safeguarding and protection of both your and our legal interests. To that end, we use CCTV and security cameras, in order to be able to protect the safety and security of individuals, materials, facilities, and we use special security software to detect and prevent malicious actions. In particular, during your visit to the physical premises of our Company and our online pages we use information, such as IP address, location information, user devices, and so on to detect or prevent frauds or abuses on our sites,
(c) the compliance with legal obligations, such as regulatory compliance for tax purposes,
(d) the consent you provide under the specific conditions as set in the legal framework to receive information regarding activities, products, services, and so forth of Info Quest Technologies S.A. or /and third cooperating companies, which process personal data in accordance with the applicable law, at all times.
 
DECLARATION
Info Quest Technologies S.A through www.questoncloud.com, offers services and solutions addressed to companies and enterprises.
By providing your consent, you declare under your sole responsibility that you are over 16 years of age.
How and why do we use your personal data?
Info Quest Technologies S.A, through www.questoncloud.com and its subdomains, uses the Personal Data collected to operate its business and provide Offerings and Support Services.
Info Quest Technologies may use your Personal Data for a variety of purposes, including:
Services and SW activation, subscription management and billing management
Delivery of support services including, user management and licensing management,
Reseller management and Customer management;
Solutions Offerings improvements and support;
Orders and Payments Processing;
Services provisioning to SW vendors and cloud providers
Develop additional Offerings;
Comply with a legal obligation or respond to lawful requests by public authorities (including national security or law enforcement requirements);
Enforce compliance with our Terms of Use and applicable law;
Communicate directly with you by phone to respond to customer service inquiries or comments through the Website, community portals, or otherwise, to discuss issues relating to your account and to provide customer support for the use of your activated services.
Other Purposes: To carry out other legitimate business purposes, as well as other lawful purposes about which we will notify you. 
 
  • Distribution of Corporate News / Information related to solutions and services / Invitations
During your visit to our website www.questoncloud.com and it’s subdomains you have the option to fill out a contact form should you wish to contact us, a technical support form in case you require technical support, a corporate events form, a training session request form  or any other request for information.  When completing each form, you may be asked for more details, however, the minimum information needed will be marked as required field.
The data collected through our website may be used to contact you, to inform you about our products and offers by email or telephone, provided you have given your consent, under the specific conditions set out in the legal framework.
  • Safeguard our legitimate interests and protect individuals and goods
We use closed circuit television (CCTV) and security cameras to be able to protect the safety and security of individuals, materials and facilities.
Where do we transfer your personal data? 
Info Quest Technologies S.A, on the grounds of safeguarding its legitimate interests, may transfer personal data provided by natural persons to third parties with which the Company maintains cooperation.
 
Data storage retention
The data storage retention period is determined by a set of criteria depending on the issue. Specifically:
When processing is based on grounds of legitimate interest as set by the applicable legal framework, your personal data shall be stored for as long as defined by the relevant legal provisions.
When processing is based on contractual grounds, your personal data will be stored for as long as it is required for the execution of the contract and for the foundation, exercise, and / or support of legal claims under the contract.
For information purposes, your personal data shall be kept until your consent is revoked. This can be done by yourself at any time. The revocation of consent does not affect the legitimacy of consent-based processing in the period prior to said revocation.
To revoke your consent please contact the Data Protection Department at the email address dataprotection@info.quest.gr. In case you wish to contact the Data Protection Officer (DPO), please contact at the email: dpo@info.quest.gr, telephone: 211 9994480.
 
What are your rights in respect to your personal data
Every natural person whose data are being processed by Info Quest Technologies S.A has the following rights:
Right of Access:
You have the right to be aware of, and verify, the lawfulness of the processing. Therefore, you have the right of access to personal data which have been collected and get additional information about their processing.
Right to Correct:
You have the right to revise, correct, update or modify your personal data.
Right to Delete:
You have the right to request the deletion of your personal data when we process it based on your consent or in order to protect our legitimate interests. In all other cases (such as, by way of indication, where there is a contract, obligation to process personal data required by law, public interest), such right shall be subject to specific restrictions or shall not exist, as the case may be.
Right to limit processing:
You are entitled to request the limitation of your personal data processing in the following cases: (a) when the accuracy of the personal data cannot be established and until the data is verified, (b) when you object to the personal data deletion and request the limitation of their use rather than deletion, (c) when specific personal data are not required for processing purposes, they are, however, indispensable for the foundation, exercise, support of legal claims, and (d) when you oppose to the processing and until it is verified that there are legitimate grounds that concern us and supersede the reasons for which you are opposed to the processing.
Right to oppose the processing:
You are entitled to oppose to your personal data processing, at all times, in case where, as described above, this is necessary on the legitimate interests grounds as pursued by us as controllers, as well as in the data processing for direct marketing purposes and consumer profile creation.
Right to portability:
You are entitled to receive your personal data free of charge in a format that allows you to access, use, and edit them with commonly used editing methods. Moreover, you have the right to request, if technically feasible, to pass the data directly to another controller. Such right is granted for the data you have provided to us and are subject to processing by automated means based on your consent or execution of a relevant contract.
Right to revoke your consent:
Last, Info Quest Technologies S.A informs you that, where processing is based on your consent, you have the right to revoke it without affecting the legality of consent-based processing in the period prior to said revocation. To revoke your consent you can use the unsubscribe options by clicking on the corresponding link in our electronic communications or by contacting dataprotection@questoncloud.com.
To exercise any of the above rights you can contact the Data Protection Department at the email address dataprotection@questoncloud.com. To contact the Data Protection Officer (DPO), please contact email: dpo@info.quest.gr, telephone: 211 9994480.
Right to lodge a complaint to the Personal Data Protection Authority
You have the right to file a complaint with the Personal Data Protection Authority (www.dpa.gr): Switchboard: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, E-mail: contact@dpa.gr.
Personal Data Security
Info Quest Technologies S.A. shall implement appropriate technical and organizational measures aimed at the secure personal data processing and the prevention of accidental loss or destruction as well as the unauthorized and/or unlawful access to, use, modification or disclosure thereof. In any case, the way in which internet operates and the fact that it is free to anyone, cannot guarantee that unauthorized third parties will never be able to violate the applicable technical and organizational measures gaining access and, possibly, using personal data for unauthorized and/or unfair purposes.
 
Information about Cookies Policy
At www.questoncloud.com we use cookies to make your experience better on our site. You may see in detail which cookies we use and the Cookies Policy by clicking here. You can also change your options by clicking here.
 
Links to other websites.
Our site may contain links to other websites. Info Quest Technologies S.A. and www.questoncloud.com and its subdomains particularly is not responsible for the privacy practices or content of other sites not owned by Info Quest Technologies  S.A or our parent company Quest Holdings S.A. Therefore, we suggest that you read carefully the privacy statements of third party websites.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε. η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.
Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε., δεν συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 16 ετών.
Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)
Η εταιρεία Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. με έδρα στην Καλλιθέα Αττικής, Αλ. Πάντου 25, Τ.Κ. 17671, email: info@info.quest.gr, τηλ: (+30) 211 999 4000, με ΑΦΜ 094173630, εταιρικό website: www.infoquest.gr, καθώς και διάφορα εξειδικευμένα sites προϊόντων και λύσεων, μεταξύ των οποίων το www.QZone.gr & www.QuestonCloud.com , ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.
Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε με το τμήμα προσωπικών δεδομένων στο email: dataprotection@Qzone.gr, Κωνσταντίνος Στουρνάρας, τηλ 211 999 4731 ή απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) Έλενα Αγγλούπα, dpo@info.quest.gr τηλέφωνο: (+30) 211 999 4480
Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας
Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε με διάφορους τρόπους οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. δεν θα μπορέσει να προβεί σε ενέργειες αν δεν έχει συγκεκριμένα Προσωπικά Δεδομένα, όπως για παράδειγμα τα Προσωπικά σας Δεδομένα που απαιτούνται κατά την επεξεργασία των παραγγελιών σας ώστε να μπορούν να παραδοθούν από το μεταφορέα σε εσάς και όχι σε κάποιο άλλο τρίτο πρόσωπο.
Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:
(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς όπως για παράδειγμα η ενεργοποίηση λογισμικού συνδρομητικής υπηρεσίας που επιθυμείτε να αγοράσετε (απευθείας από μας ή μέσω των συνεργαζόμενων μεταπωλητών μας). Συγκεκριμένα:
– .. Εκτέλεση των παραγγελιών σας
Για τις ανάγκες ενεργοποίησης και υποστήριξης του λογισμικού χρειαζόμαστε τα παρακάτω στοιχεία:
  • Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • Επωνυμία επιχείρησης ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, ώστε να γνωρίζει ο υπάλληλος που κάνει την παράδοση σε ποιoν πρέπει να παραδώσει
  • τη διεύθυνση τιμολόγησης
  • τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με την παραγγελία σας
Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα για την ενεργοποίηση και λειτουργία του λογισμικού που ενεργοποιείται μέσα από το www.Qzone.gr & www.Questoncloud.com .
(β) Κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης και εφόσον μας έχετε χορηγήσει, είτε κατά τη δημιουργία λογαριασμού μέλους, είτε κατά την εγγραφή σας στα newsletter μας και την εξατομικευμένη επικοινωνία, τα κατά περίπτωση ενδεχόμενα αναγκαία στοιχεία σας, παρέχονται και οι εξής δυνατότητες:
– Εγγραφή στα newsletter, για την αποστολή ενημερώσεων και προσφορών:
Για την εγγραφή στα newsletters, την αποστολή ενημέρωσης και των προσφορών θα πρέπει να μας δώσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email). Με την εγγραφή και την αντίστοιχη συγκατάθεσή σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις και προσφορές που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνύματα κειμένου ή Instant messaging μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber, Push Notifications κα).
  • Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών
Τα δεδομένα που συλλέγουμε από τον ιστότοπό μας χρησιμοποιούνται για συμμετοχή σας σε Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο. Η Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών σήμερα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας.
  • Εξατομικευμένη επικοινωνία (profiling)
Θέλοντας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να χρησιμοποιούνται για αποστολή εξατομικευμένων ενημερώσεων, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο. Περισσότερες πληροφορίες για τη διενέργεια κατάρτισης προφίλ στην αντίστοιχη ενότητα παρακάτω.
  • Στοιχεία Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών
  • Στοιχεία πιστωτικών καρτών σας ζητούνται κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας εφόσον επιλέξετε τον σχετικό τρόπο πληρωμής και αφορούν αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διαβίβασή τους μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος προς το τραπεζικό ίδρυμα για την ολοκλήρωση της πληρωμή σας και μόνο. Η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. δεν κρατάει κανένα στοιχείο πιστωτικών καρτών στα συστήματά της.
  • Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας σας, σε τρίτο πάροχο, συνεργαζόμενο με την τράπεζα η οποία υλοποιεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής μέσω κάρτας.
Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε.
Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:
(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε εμάς όπως για παράδειγμα η ενεργοποίηση λογισμικού και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό, για την απόδειξη των παραγγελιών σας, για την μετά την πώληση υποστήριξη, για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων.
(β) η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας. Έτσι, χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, εγκαταστάσεων καθώς επίσης και ειδικά λογισμικά ασφαλείας που στόχο έχουν τον εντοπισμό και αποτροπή κακόβουλων ενεργειών: συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη σας στους φυσικούς χώρους της εταιρείας μας αλλά και στις ηλεκτρονικές μας σελίδες χρησιμοποιούμε πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση IP, οι πληροφορίες θέσης, οι συσκευές των χρηστών κοκ ώστε να εντοπίσουμε ή να αποτρέψουμε απάτες ή καταχρήσεις της ιστοσελίδας μας.
(γ) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς
(δ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να: εγγραφείτε στα newsletter, να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, να συμμετέχετε σε έρευνα ικανοποίησης, να σας στέλνουμε εξατομικευμένες ενημερώσεις, κλπ. τόσο η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.., όσο και άλλες εταιρείες του Ομίλου στον οποίο ανήκει η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.., ή και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο.
Επιτρέπεται σε ανήλικους και παιδιά να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας;
Η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. μέσω των ιστοτόπων www.QZone.gr & www.QuestonCloud.com δεν προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για αγορά από παιδιά και ανήλικους κάτω των 16 ετών.
Ο υπηρεσίες και τα προϊόντα λογισμικού που προσφέρονται από το www.Questoncloud.com και περιγράφονται στο www.Qzone.gr, απευθύνονται σε επιτηδευματίες και επιχειρήσεις.
Πού διαβιβάζουμε τα δεδομένα
Η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, στους οποίους η εταιρία αναθέτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της. Συγκεκριμένα:
Τα δεδομένα μεταβιβάζονται μόνο σε συνεργαζόμενες εταιρείες με την Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. που παρέχουν υπηρεσίες με σκοπό την αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Επίσης, τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται σε συνεργαζόμενες με την Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. επιχειρήσεις με σκοπό την αξιολόγηση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών και την αξιολόγηση των προϊόντων & υπηρεσιών μας.
Επίσης για τους σκοπούς υλοποίησης της σύμβασης πώλησης διαβιβάζονται δεδομένα σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες έχει ανατεθεί η εκτέλεση μέρους της σύμβασης όπως μεταφορικές εταιρίες ή επιλεγμένα από εσάς σημεία παραλαβής.
Στις περιπτώσεις αυτές η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του απονέμει το νομικό πλαίσιο.
Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης
Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:
Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
Επίσης θα διατηρήσουμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας για όσο διάστημα τον διατηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Δεδομένα σας, τα οποία μας δίνετε με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες, θα διατηρούνται για όσο χρειάζεται ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές. Εφόσον είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας ή δεν χρειάζεται πλέον να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες σας.
Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: τμήμα προσωπικών δεδομένων στο email: dataprotection@QZone.gr, Κωνσταντίνος Στουρνάρας, τηλ. 211 999 4731 ή απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) Έλενα Αγγλούπα, dpo@info.quest.gr τηλέφωνο: (+30) 211 999 4480
Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα
Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε. απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:
Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.
Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.
Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.
Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.
Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.
Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Τέλος, η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στο τμήμα προσωπικών δεδομένων στο email: dataprotection@Qzone.gr, Κωνσταντίνος Στουρνάρας, τηλ 211 999 4731 ή απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) Έλενα Αγγλούπα, dpo@info.quest.gr τηλέφωνο: (+30) 211 999 4480.
Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα προσωπικών δεδομένων στο email: dataprotection@Qzone.gr, Κωνσταντίνος Στουρνάρας, τηλ 211 999 4731 ή απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) Έλενα Αγγλούπα, dpo@info.quest.gr τηλέφωνο: (+30) 211 999 4480.
Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ. Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, Fax: (+30) 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr
Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε. εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.
Ενημέρωση για την Πολιτική Cookies
Στο www.Questoncloud.com χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποια cookies χρησιμοποιούμε και την Πολιτική των Cookies πατώντας εδώ. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας πατώντας εδώ.
Επιπλέον Στοιχεία Όταν τα Δεδομένα Συλλέγονται από Τρίτους και όχι Απευθείας Από Το φυσικό πρόσωπο
Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους.
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για ξένους ιστότοπους. Η Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν ανήκουν στην Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ξένων ιστοτόπων.

Your business accelerated

Chat with a Quest on Cloud expert today, or stay in the know and receive updates on the latest products and events.

connect now